Print deze pagina

Oudergespreksavonden


Praten over hoogbegaafdheid

Ouders die nog niet zo lang weten dat hun kind hoogbegaafd is, vinden het vaak fijn om hierover van gedachten te wisselen met anderen. Maar ook ouders die al wat meer ervaring hebben kunnen op zoek zijn naar een klankbord of gewoon een luisterend oor.

Daarom organiseer ik eens in de twee maanden een oudergespreksavond. Met maximaal 8 ouders gaan we onder het genot van een kopje koffie of thee in gesprek over wat jullie bezighoudt m.b.t. je kind(eren).

Wanneer er onverhoopt te weinig aanmeldingen zijn voor een avond, is het mogelijk dat deze geannuleerd wordt. Je hebt immers meerdere mensen nodig om ervaringen uit te kunnen wisselen. Je ontvangt dan vanzelfsprekend bericht.

Bij grote belangstelling zal ik vaker een avond inplannen. De gespreksavonden zullen plaatsvinden in een van de ruimtes van de hoogbegaafdenafdeling van het Olympus College te Arnhem. De starttijd is 19.30 uur, om 21.30 uur sluit de deur.

De agenda voor de gespreksavonden is nu nog niet bekend. Wanneer je mij een mailtje stuurt om aan te geven dat je belangstelling hebt voor een ouderavond, dan krijg je bericht zodra de eerstvolgende datum vast staat. Je kunt je dan aanmelden per e-mail of via het aanmeldformulier.

De routebeschrijving naar het Olympus College vind je hier

  


Vorige pagina: Persoonlijk gesprek
Volgende pagina: Route/Parkeren