Print deze pagina

e-coaching


Advies en begeleiding via e-mail

Geen geren en gevlieg om op tijd bij een praktijk te zijn, geen reiskosten. Een aantrekkelijk idee?

Je hebt het vast wel eens ervaren: Wanneer je tijdens een gesprek met school een stortvloed aan informatie over je heen krijgt, roept dat vaak alleen maar meer vragen op. Vragen die thuis pas vorm krijgen. Of je vergeet wat er nu ook weer precies gezegd werd.

Daarom werk ik met e-coaching: advies en begeleiding via e-mail. Op die manier kun jij alles nog eens rustig nalezen, nieuwe vragen formuleren en ook de antwoorden op die vragen op een rijtje zetten.

Bijkomend voordeel is dat je er de deur niet voor uit hoeft: je kunt je vragen stellen van achter je toetsenbord op een moment dat het jou uitkomt.

Het spreekt voor zich dat ik elk bericht zorgvuldig en uitgebreid beantwoord. Op sommige vragen kan ik in één mailtje antwoord geven. Maar andere situaties zijn complexer en vragen om een 'briefwisseling' omdat het antwoord niet direct voor de hand ligt.
Daarom kun je naast een eenmalig e-mailcontact ook kiezen voor een strippenkaart: deze maakt het mogelijk om 4x of 8x met mij te mailen. De kaart hoeft niet voor een bepaalde datum verbruikt te worden. Je schaft een aantal strippen (mails) aan en daar maak je gebruik van wanneer het jou uitkomt.

Een strippenkaart voor één, vier of acht contactmomenten bestellen kan via het contactformulier.

 


Vorige pagina: Diensten
Volgende pagina: Persoonlijk gesprek